Вашиот мал рај од 59m2: стан со 2 спални соби во комплексот Urban Garden

Со цел да ви понудиме повеќе, во помал простор, го создадовме овој распоред од 59m2 со две спални соби, во комплексот Urban Garden. Станот е меѓу фаворитите на купувачите, не само поради двете спални соби, туку и поради тоа што вклучува и две тераси (со северна и источна ориентација), тоалет, бања и отворена дневна соба со кујна и трпезарија.

Доколку овој распоред ви се допаѓа, закажете состанок и препуштете му се на тимот со над 15-годишно искуство кој ќе биде со вас во секој чекор од купувањето нов дом.

За сите информации околу понудата, ве очекуваме на:
📞: 071/225-888 или 075/225-888

Golden Art
Дом. Не само Стан.