Дневникот на една зграда: Треска (T2)

Стратешки позициониран во скопската општина Центар, овој луксузен нов објект ветува редефинирање на висококвалитетното живеење на моментално најбараната локација за станбено живеење во Македонија.

ТРЕСКА ќе го спои архитектонскиот гениј со неспоредливите удобности, создавајќи комфор и луксуз токму во срцето на Скопје.

Гаранција за квалитетот во кој ќе вложат идните станари претставува примената на Golden Art системот за градба во кој со традиција употребуваме исклучиво првокласни материјали од реномирани производители кои и самите работат по систем.

Корисни информации за објектот:
Материјали: кликнете тука
Енергетска класа: А

За информации околу слободните станови, цената и останатите детали, Ве очекуваме на 071/225-888 или 075/225-888.

22.05.2024

15.05.2024

11.04.2024

11.04.2024

Осветување на темели.

09.04.2024

Припрема за бетонирање на темелна плоча.