Голден Арт перфекција во 25м2

Можеби има такви кои сметаат дека становите од помали квадратури не се атрактивни, сепак правилно распоредениот простор може да биде претворен во фантастично живеалиште. Малиот стан може да биде навистина супер!

Денес од понудата на мали станови за Вас го издвојуваме тој од 25м2, кој се наоѓа во населба Аеродром, во зградата ГА 05. Што се прави во 25м2? Овој стан е составен од дневен престој со трпезарија, кујна и бања. Се наоѓа на западна страна, што значи дека сонцето ќе биде присутно во попладневните часови.

untitled

Доколку ова е домот од Вашите соништа, закажете средба со нашите агенти за продажба на 071/075–225-888, тие со задоволство ќе одговорат на сите Ваши прашања.

Ве очекуваме!