Гостување на Генералниот директор на Голден Арт Ивица Јакимовски

Нашиот Генерален директор Ивица Јакимовоски во понеделникот беше гостин во емисија на Тв 24 Вести, и зборуваше за тоа колку е важно да се направи геомеханичко истражување пред да почне да се гради станбен објект.