Отворање на детско игралиште во населба Аеродром

Фирмата „Голден Арт“ претставува пример за општествена одговорна компанија која со својата посветеност активно учествува во заедницата за подобрување на животната средина како и во поддршка на заедницата во која функционира.

Денес можеме да се пофалиме со учество во изградбата на детско игралиште во населба Аеродром. Оваа акција не само што ја збогати детската област во заедницата, туку и го подобри квалитетот на животот на децата и нивните родители. Детското игралиште ќе стане место за дружење, забава и физичка активност за најмалите жители на оваа област.

Нашата посветеност кон заедницата и животната средина не прави пример за другите компании да ги следат истите принципи на одговорност и учество.