Стан во Кисела Вода со две спални соби – 64m²

Овој распоред со површина од 64m² е нашиот најбаран стан во Кисела Вода. Двете спални соби, широката дневна соба и одличната локација го прават совршено место за Вас и Вашето семејство!

Целосен каталог може да погледнете тука, а новости од изградбата на објектот објавуваме секоја недела на овој линк.

Јавете се на 071/225-888 и закажете средба со нашите агенти за продажба, тие ќе одговорат на сите Ваши прашања! 🙂
kv stan 64