Аеродром 82,4m2

Прочитај повеќе

Аеродром 38m2

Прочитај повеќе

Аеродром 48m2

Прочитај повеќе

Аеродром 54m2

Прочитај повеќе
Аеродром 82,4m2
Аеродром 38m2
Аеродром 48m2
Аеродром 54m2
Интервју на Ивица Јакимовски за ТВ Канал 5

Генералниот директор на Голден Арт, Ивица Јакимовски во интервју за Канал 5 Телевизија говореше за традицијата постара од 100 години, реализираните проекти, како и тековните објекти кои се градат на највисоко ниво.

Прегледај